Använd rabattkod "exempel" vid kassan för xx mängd rabatt!

Köpvillkor och ångerrätt

Jag hoppas att du blir riktigt nöjd med din beställning, men om du av någon anledning inte är helt nöjd har du rätt att begära en retur inom 14 dagar från det datumet då du tog emot din beställning. För att vara berättigad till en retur måste din vara, vara i samma skick som när du fick den, oanvänd och i dess ursprungliga förpackning. Du behöver också skicka med kvittot/ kopia på faktura och eventuella bankupplysningar. För att starta en retur kontaktar du mig på info@poeticartstories.com. Om din retur accepteras är du ansvarig för att skicka tillbaka varan. Returfrakt betalas av kunden och återbetalas inte. För varor 500g- 1 kg, inom Sverige kostar returfrakten ca 60:- – 100:- genom Post Nord. Större varor som ramar på 2-3 kg kostar ca 110-120:-. Inom EU kostar returfrakten genom Post Nord ca 130:- och utanför EU kostar frakten ca 150:-. Om paketet mot förmodan skulle försvinna längs med vägen, är det avsändarens (ditt) ansvar. Du kan alltid kontakta mig för returfrågor på info@poeticartstories.com.

Återbetalningar

Jag kommer att meddela dig när jag tagit emot och inspekterat din retur. Om återbetalningen godkänns återbetalas du automatiskt med din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det ibland kan ta lite tid för din bank eller kreditkortsföretag att bearbeta och bokföra återbetalningen.

Upphovsrätt

Bilder, texter och annat material från webbplatsen är skyddat av upphovsrättslagen och får inte kopieras eller användas utan skriftligt godkännande från Malin Sellergren.

Skillnaden mellan grafiska blad/gicléetryck och konstposters

Alla grafiska blad/ gicléetryck, trycks på åldersbeständigt papper av högsta kvalitet, med pigmenterat bläck vilket gör att färgerna trycks djupt ner i pappret och blir intensiva, vibrerande och färgbeständiga i minst 100 år. Till skillnad från digitaltryck och offsettryck, använder man 8-10 färger då man framställer gicléetryck och får därmed rikare färgåtergivning och djupare svärta. Mina konstposters är tryckta med tryckmetoden digitaltryck/ affischtryck på 250g matt premiumpapper. Tänk på att färgåtergivningen kan variera mellan olika bildskärmar. Därför kan ditt konsttryck upplevas ha en lite annorlunda färg än den du ser på skärmen. Vid beställning av ram, ingår montering i ramen.

Betalningsalternativ

Du kan betala för din beställning på flera olika sätt. Välj mellan:
Stripe: Betalkort/kreditkort via Visa och Mastercard.
Klarna- betala nu, Klarna- betala senare, Klarna- dela upp din betalning,
Du kan även hämta upp din beställning hos Hedemora IT-Service, Gussarvsgatan 11, i Hedemora och betala på plats.
Om du bor i närheten av Stockholm är det även möjligt att hämta originalkonstverk i min fd. atelje på Lidingö:
Tyktorpsv. 8, 181 31 Lidingö (ca 1 gång varannan månad åker jag till Stockholm.)

Moms

Jag har f-skattesedel och fakturerar genom mitt företag Poetic Artstories. Moms är inkluderat i priset.

Personuppgiftshantering

De personuppgifter som du lämnar ifrån dig hanteras varsamt och behandlas med största respekt. Kontaktuppgifter som kommer in via kontaktformulär på webbplatsen används enbart för att kommunicera med dig. När du genomför ett köp godkänner du att jag hanterar dina uppgifter för att kunna fullgöra mitt åtagande mot dig som kund. För att du skall kunna genomföra ett köp behöver jag information om namn, adress, mejladress och telefonnummer. Dessa uppgifter används endast av mig och av pålitliga samarbetspartners jag anlitar och som är involverade i fullföljandet av din order. Det vill säga betalleverantörer såsom Klarna och Paypal och transportörer som PostNord. Jag vidarebefordrar, säljer eller byter aldrig dina personuppgifter till tredje part. Uppgifter som vidarebefordras till tredje part används endast för att fullgöra mina åtaganden mot dig som kund enligt ovan, samt för distribution av mitt nyhetsbrev. Du kan när som helst avsäga dig nyhetsbrevet genom en länk i nyhetsbrevet eller genom att kontakta mig.

Frakt & leverans

Fraktavgiften är gratis inom Sverige och kostar 99:- inom Europa. Vissa varor kan dock bara levereras inom Sverige, då transportkostnaden annars blir för stor. Din beställning får ett spårningsnummer och levereras med hjälp av PostNord. Varor postas inom 1-6 vardagar och postgången inom Sverige tar vanligtvis 2-4 dagar. Inom Europa och resten av världen är leveranstiden 4-10 dagar. När beställningen är för stor för brevlådan blir du aviserad via mejl, sms eller brev om att din beställning kan hämtas hos närmaste postombud. Paketet ligger kvar hos utlämningsstället under ca 12 dagar från ankomstdatum, inom vilken tid du måste hämta ut paketet för att det inte ska skickas tillbaka. Jag ansvarar inte för, och ersätter inte ej uthämtade paket.

Reklamation & transportskador

Är paketet eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast på platsen till speditören. Om din vara är trasig, eller om något saknas/ är fel, när du har öppnat paketet, så ska du omgående kontakta mig på info@poeticartstories.com.

Byten

Det snabbaste sättet att se till att du får det du vill ha är att returnera den artikel du har, och när returen har accepterats, gör ett separat köp för den nya artikeln.

Om du inte får en orderbekräftelse

När du har lagt din order skickas en orderbekräftelse till dig automatiskt till den mejladress du angav vid beställningen. Får du ingen orderbekräftelse kan det bero på att du angivit fel mejladress eller att din e-postleverantör betraktar mejlet som skräppost. Kontakta alltid mig på info@poeticartstories.com om du inte fått en orderbekräftelse.

 

Missa inga konstnyheter!

Prenumerera på
mitt nyhetsbrev!

Få aktuella nyheter, inspiration och rabatterbjudanden direkt till din mejl.